1     

Grenzeloos zuivel

De Food Professional Day op 20 maart 2017 staat in het teken van zuivel. Want zuivel vormt met producten als room, boter, melk en kaas de basis van talrijke gerechten. Daarmee heeft elke chef ongekende mogelijkheden voor nieuwe creaties. 

Lees meer


Bocuse NL-winnaar Jan Smink op FPD

Topkok Jan Smink – tweevoudig winnaar van de Nederlandse Bocuse d’Or  – werkt in zijn keuken graag met biest. En daar vertelt hij over op de Food Professional Day. Intussen bereidt Smink zich voor op de wereldfinale van de Bocuse d’Or in januari in Lyon. Aan de hand van vijf vragen stellen we hem aan je voor.

Lees meer


Gij zult goed eten

De opening van de zevende Food Professional Day is in handen van culinair journalist Mac van Dinther. Hij gaat in op de ethiek van het koksvak.

Lees meer


Wat bepaalt de smaak van kaas?

Kaas heeft nogal wat culinaire toepassingen. De geur en smaak zijn daarbij van doorslaggevend belang. Maar hoe komt kaas aan zijn smaak en welke factoren zijn daarop van invloed?

Lees meer


Op bezoek bij FrieslandCampina

Het Innovation Centre van FrieslandCampina opent op 20 maart 2017 zijn deuren voor de Food Professional Day.

Lees meer


In onze volgende nieuwsbrief

Volgende maand lees je over SVH Meesterkok en sterrenchef Menno Post van de Bokkedoorns. Wat wordt zijn bijdrage aan de Food Professional Day?

En over Emile van der Staak van De Nieuwe Winkel in Nijmegen en zijn bijzondere zuivelcreaties. Wat doet hij met wei, melkvel of gebakken room?Volg ons via Facebook en Twitter

Het laatste nieuws over de Food Professional Day volg je via Facebook en Twitter.
Copyright © Food Professional Day