7 oktober 2014     

Food Professional Day 2015 in teken van vis

Vis, schaal- en schelpdieren en zeegroenten staan centraal op de vijfde editie van de Food Professional Day op 23 maart 2015. Twee visexperts bij uitstek, de sterrenchefs Edwin Vinke van De Kromme Watergang en Syrco Bakker van Pure C, delen hun ervaringen en gaan de interactie aan met wetenschappers van Wageningen UR en met het publiek. Van Wageningen UR zullen met name IMARES en Food & Biobased Research hun kennis inbrengen.

Lees meer


De zilte keuken van Edwin Vinke

Chefkok Edwin Vinke van tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang is een van de inspirerende smaakmakers tijdens de Food Professional Day. Een korte kennismaking. 

Lees meer


Culinair wonder Syrco Bakker

Een van de andere topchefs die meewerkt aan de Food Professional Day is Syrco Bakker van Pure C. De jonge chef  zal zijn werklust, geestdrift en creativiteit delen tijdens een van de plenaire sessies. Wie is hij?

Lees meer


Food Professional Facts

In de aanloop naar de Food Professional Day lees je op onze site interessante feitjes over vis, schaal- en schelpdieren en zeegroenten. In deze nieuwsbrief de aftrap met drie beweringen over vis. Waar of niet waar?

Lees meer


Volg ons op Facebook en Twitter

Het hele jaar door op te hoogte blijven van nieuws rond de Food Professional Day? Dat kan via Twitter en onze gloednieuwe Facebookpagina. 
Copyright © Food Professional Day