De Food Professional Day is een initiatief van Rijn IJssel Vakschool Wageningen in samenwerking met Wageningen University & Research. Wij zijn een platform dat de kennis vanuit Wageningen University & Research, kennisinstellingen en producenten koppelt aan het vakmanschap vanuit Vakschool Wageningen. Altijd in samenwerking met gerenommeerde partijen, chefs, Gastronomisch Gilde, Euro-Toques Nederland en het bedrijfsleven.
De verworven kennis en inzichten delen wij tijdens de jaarlijkse Food Professional Day, deze site en via de nieuwsbrieven.
Wij willen de gastronomie nationaal en internationaal op een hoger peil brengen door:
Programmaraad
Janneke Eigeman, hoofd communicatie van de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging
Ellen Mookhoek, jager
Prof. dr. Vincenzo Fogliano, hoogleraar Food Quality & Design Wageningen University & Research
Johan Verbon, chef en menu engineer at Sodexo NL
Rudolf Barkhuijsen, projectmanager Rijn IJssel Vakschool Wageningen
Anja Janssen, tekstschrijver, Food for text
Dirk Jan Polak, jager en mede-eigenaar Hollands Wild
Rutger van Soelen, jager en mede-eigenaar Hollands Wild
Inhoud en programmering
Rudolf Barkhuijsen, projectmanager, Rijn IJssel Vakschool Wageningen, tel. 06-14341905, r.barkhuijsen@rijnijssel.nl
Marketing & Communicatie Rijn IJssel
Mirna Balk, m.balk@rijnijssel.nl